Aannemersbedrijf Margraten
Nieuwbouw, verbouw of aanbouw? AM Bouw maakt het

Maatwerk waar u op kunt rekenen

Vanaf de start van de bouw tot de eerste nacht in uw nieuwe huis. Uw smaak, ideeën en wensen worden vertaald in het hele bouwproject. AM Bouw levert compromisloze kwaliteit.
 

Bouwproject uitvoeren in omgeving Margraten

Nieuwbouw

Sinds midden jaren 90 bouwen we prefab-woningen met lichtbetonnen binnenwanden. Dit systeem is flexibel en van hoge kwaliteit. Wij bouwen uw woning, snel, efficiënt en betaalbaar op maat. In de regio Limburg zijn wij de enige dealer van Livingstone, de leverancier van dit prefab-systeem voor de nieuwbouw van woningen.

Traditionele nieuwbouw
Voor nieuwbouw op een traditionele manier verzorgen wij een goede begeleiding vanaf de beginfase. Alle plannen worden op tafel bedacht en besproken, tot aan de laatste steen.
 

Aannemersbedrijf voor onderhoudswerken in regio Margraten

Onderhoud

Laat al het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand door ons uitvoeren in Margraten en daarbuiten. Verhelp een lekkage in de garage, vernieuw uw voegwerk, vervang uw goten of plaats tuinmuurtjes. Wat er ook moet gebeuren, wij doen er alles aan om uw bouwplannen te laten slagen.
 

Bouwproject uitvoeren in omgeving Margraten

Verbouwen en aanbouwen

Wij realiseren zowel kleine projecten als grote verbouwingen. Stel onze aannemer op de hoogte van al uw plannen en wensen. Hij blijft uw aanspreekpunt vanaf het begin tot het einde van het project. 

Bouwprojecten
Begin dit jaar hebben we de stoombaden Romein en Rasul bij Thermae 2000 te Valkenburg geheel nieuw gebouwd. Samen met de staf van Thermae hebben we gezocht naar de beste partners om dit project mee te realiseren.


Recent hebben we een grote verbouwing in Honthem afgerond, een uitdagende klus waarbij alle facetten van een (grote) verbouwing naar voren komen. Constructief werk, waarbij de stalen constructie van de woning wordt aangepast en versterkt omdat dragende muren worden verplaatst of weggebroken. Een deel van de spits werd vervangen en alle dakgoten hebben we nieuw aangebracht.
 

Aannemersbedrijf voor verbouwingswerkzaamheden in regio Margraten

Dakkapel

Wilt u meer licht of ruimte? Dan is het plaatsen van een of meerdere dakkapellen misschien de oplossing. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen en vervangen van dakkapellen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw smaak en de stijl van uw pand.
 

Projecten

Garantie en kwaliteit

AM Bouw is een Bouwgarant aannemer. Wij dragen het grootste keurmerk van Nederland in de bouw. Wat betekent dat voor u? Wanneer u bij een verbouwing Bouwgarant aansluit, heeft u de zekerheid dat bij faillissement van de aannemer, de extra afbouwkosten worden vergoed. Daarnaast bent u verzekerd tegen verborgen en constructieve gebreken. AM Bouw gaat alleen voor het beste resultaat.
 

Altijd de beste prijs

Wij maken altijd duidelijke prijsafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent en wij weten wat ons te doen staat. U hoeft niet bang te zijn voor onvoorziene naheffingen of budgettaire aanpassingen. U kunt vertrouwen op een heldere en eerlijke samenwerking. Wij hebben goed opgeleide en professionele mensen in dienst. Onze bouwkundigen blijven door het volgen van cursussen op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

We stellen ook strenge eisen aan de geleverde kwaliteit van netwerkpartners en onderaannemers op het gebied van elektra, loodgieters- , stuc- , tegel- en schilderwerk. Om deze reden werken we samen met bedrijven waarvan wij zeker zijn dat ze kwaliteit leveren die voldoet aan onze standaard.