Aanbouw aan uw woning

Tips over een aanbouw aan uw woning

Om uw woning een boost en daardoor meer waarde te geven, kan een aanbouw aan uw huis al veel betekenen. Of u nu op zoek bent naar een extra ruimte voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan huis of een extra slaapkamer of wanneer u een mooie dakkapel wil laten plaatsen: een professioneel bouwbedrijf zal er alles aan doen om u van extra ruimte in uw huis te laten genieten door een mooie aanbouw te plaatsen. U krijgt tegen een relatief lage investering meer leefruimte, wat wil u nog meer? In deze blog leest u meer over de voordelen van en tips voor een aanbouw aan uw woning.

Een aanbouw aan uw woning

Misschien merkt u het thuis al even: u heeft ‘last’ van ruimtegebrek. Een extra kamer of een grotere ruimte is meer dan welkom. Gelukkig kan een kwalitatieve aannemer u verder helpen met het uitbreiden van uw leefruimte. Een aanbouw is hierbij dé oplossing: een extra ruimte die tegen uw huidige pand wordt aangebouwd waardoor u van meer ruimte kunt genieten. Dit kan van alles zijn: van een extra slaapkamer tot een kantoortje. Per woning is het verschillend welk materiaal het beste past: een houten aanbouw is perfect voor een landelijke woning terwijl een moderne stenen aanbouw beter past bij een nieuwbouwwoning.

Vijf tips voor aanbouw

Om zoveel mogelijk belemmeringen tegen te gaan met betrekking tot een verbouwing hebben we vijf handige tips voor aanbouw voor u verzameld:
● Laat de nieuwe ruimte overvloeien in de bestaande ruimte zodat het een goed geheel kan vormen
● Maak een passende compositie van de gevel en investeer zo in een beter beeld van uw woning
● Let ook op de overgang van binnen naar buiten bij de nieuwe aanbouw: als dit gemakkelijk in elkaar overgaat zorgt dit voor nog meer ruimtelijkheid binnen een woning
● Zorg altijd voor genoeg daglicht in de nieuwe aanbouw. Dit kan bijvoorbeeld met een dakkapel of een grote glazen wand
● Zorg tot slot voor minimale belemmeringen en maximale ruimtelijkheid, zodat de nieuwe aanbouw niet tegenvalt.

U kunt dergelijke onderwerpen gewoon bespreken met het bouwbedrijf zodat u samen tot een passend geheel komt.

Het keurmerk: BouwGarant

Wilt u de zekerheid hebben dat het plaatsen van een aanbouw zonder zorgen en problemen verloopt? Kies dan altijd voor een bouwbedrijf met het keurmerk BouwGarant. Iedereen kan zich tegenwoordig wel een ‘goede aannemer’ noemen, maar helemaal zeker weten doet u dat nooit. Daarom is het kenmerk BouwGarant in leven geroepen zodat u zeker weet dat u een vakman inschakelt die weet wat hij doet. Bedrijven met dit keurmerk moeten namelijk aan meerdere kwaliteitsvoorwaarden voldoen, willen zij het BouwGarant keurmerk krijgen. Ook moet het bedrijf ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en moet er sprake zijn van aantoonbare ervaring. Tot slot moeten er altijd duidelijke afspraken worden gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent.

AM Bouw in Margraten is zo’n bouwbedrijf met het keurmerk BouwGarant. Wij zijn gespecialiseerd in aanbouw, maar u kunt ons ook inhuren voor onder andere renovatie en verbouwingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in Margraten en omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

0 0
Feed