• 08/12/2020
  Allround aannemersbedrijf met een complete dienstverlening

  In de regio Magraten is Ambouw uw professionele dienstverlener op het gebied van het aannemen van bouwprojecten. Of het nu gaat om verbouwingen, nieuwbouwprojecten, aanbouwprojecten of zaken zoals het plaatsen van een dakkapel, Ambouw Magraten is uw vertrouwde aannemer.

  Lees meer
 • Wat kan een aannemer voor u doen?
  02/07/2020
  Wat kan een aannemer voor u doen?

  Als u van plan bent een nieuwbouwwoning te laten bouwen, een grote aanbouw aan uw huis te maken of een prachtig nieuw gastenverblijf op uw erf te laten bouwen, dan moet er veel gebeuren en uiteindelijk zult u een aannemer nodig hebben. In deze blog vertellen we u precies wat een aannemer voor u kan kan en wat u kunt verwachten.

  Lees meer
 • 31/12/2019
  Het is tijd voor een dakkapel: waar moet u op letten?

  Een van de beste manieren om de ruimte in uw huis maximaal te benutten en om het woongenot en de waarde van uw huis te vergroten, is het laten plaatsen van een dakkapel. Heeft u besloten dat u dit wilt, dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. In deze blog geeft AM Bouw Margraten uit Margraten u een kort overzicht van de belangrijkste punten.

  Lees meer
 • Aanbouw aan uw woning
  23/09/2019
  Tips over een aanbouw aan uw woning

  Om uw woning een boost en daardoor meer waarde te geven, kan een aanbouw aan uw huis al veel betekenen. Of u nu op zoek bent naar een extra ruimte voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan huis of een extra slaapkamer of wanneer u een mooie dakkapel wil laten plaatsen: een professioneel bouwbedrijf zal er alles aan doen om u van extra ruimte in uw huis te laten genieten door een mooie aanbouw te plaatsen. U krijgt tegen een relatief lage investering meer leefruimte, wat wil u nog meer? In deze blog leest u meer over de voordelen van en tips voor een aanbouw aan uw woning.

  Lees meer
 • verbouwen
  27/08/2019
  Dit moet u weten over verbouwen en renoveren van uw woning

  Wanneer u van plan bent om uw woning te renoveren of te verbouwen is het aan te raden om een gespecialiseerd bouwbedrijf in te schakelen. Op die manier weet u zeker dat experts aan de slag gaan met de plek waar u misschien wel het meeste bent: uw huis. Natuurlijk kan het nooit kwaad om u een beetje in te lezen over het verbouwen en renoveren van een pand. Daarom hebben wij het één en ander voor u op een rij gezet wat u moet weten over dergelijke aanpassingen aan uw woning. In deze blog leest u meer over het verbouwen en renoveren van een huis.

  Lees meer

AM Bouw Margraten

Aan de Fremme 22 
6269 BE Margraten


Postbus 31

6269 ZG Margraten

Contactgegevens

 043 - 458 14 49

 info@ambouwmargraten.nl

Aannemersbedrijf AM Bouw is uw aannemer voor bouwprojecten in Margraten.