Allround bouwprofessional voor verbouwingen en aanbouwen in Margraten en omgeving

Contact opnemen

Vanaf de start van de bouw tot de eerste nacht in uw nieuwe huis: uw smaak, ideeën en wensen staan centraal gedurende het gehele bouwproject. AM Bouw Margraten levert compromisloze kwaliteit. Laat ons uw droomhuis bouwen: neem direct contact op. 

Van prefab tot traditionele nieuwbouw

Sinds midden jaren 90 bouwen we prefabwoningen met lichtbetonnen binnenwanden. Deze constructie is flexibel en van hoge kwaliteit. Wij bouwen uw woning snel, efficiënt en betaalbaar op maat. In de regio Limburg zijn wij de enige dealer van Livingstone, de leverancier van dit prefabsysteem voor de nieuwbouw van woningen.

Ook voor nieuwbouw op een traditionele manier bent u bij ons aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van een goede begeleiding vanaf de beginfase. Alle plannen worden vooraf met u besproken en eventueel aangepast, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Wij zijn pas klaar met ons werk als u geheel tevreden bent.

Ja, ik wil nieuwbouw

Onderhoud aan uw huis of bedrijfspand

In heel Margraten en omgeving kunt u het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand gerust aan ons overlaten. Laat ons een lekkage in de garage verhelpen, uw voegwerk vernieuwen, uw goten vervangen of uw tuinmuurtjes plaatsen. 


Wat er ook moet gebeuren, wij doen er alles aan om uw bouwplannen te laten slagen.

Neem contact op

Verbouwen en aanbouwen

Wij realiseren zowel kleine projecten als grote verbouwingen. Stel onze aannemer Kuno Ammerlaan op de hoogte van al uw plannen en wensen. Hij is uw aanspreekpunt vanaf het begin tot het einde van het project.

Meer informatie over verbouwingen

Wij plaatsen uw nieuwe dakkapel

Wilt u meer licht of ruimte in huis? Dan is het plaatsen van een of meerdere dakkapellen misschien de oplossing. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen en vervangen van dakkapellen. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw smaak en de stijl van uw pand.

Ik wil een dakkapel

De allround bouwprojecten van AM Bouw Margraten

Begin dit jaar hebben we de stoombaden Romein en Rasul bij Thermae 2000 te Valkenburg geheel nieuw gebouwd. Samen met de staf van Thermae hebben we gezocht naar de beste partners om dit project mee te realiseren. Recent hebben we een grote verbouwing in Honthem afgerond. Het was een uitdagende klus waarbij alle facetten van een (grote) verbouwing aan bod zijn gekomen. De stalen constructie van de woning werd aangepast en versterkt, omdat er dragende muren werden weggebroken en verplaatst. Een deel van de spits van het dak werd vervangen en we hebben overal nieuwe dakgoten aangebracht.

Nieuwsgierig naar hoe onze bouwprojecten eruit zien? Bekijk hieronder de foto’s van onze projecten.

Uw bouwproject met goede prijsafspraken en hoge kwaliteit

Wij maken altijd duidelijke prijsafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent en wij weten wat ons te doen staat. U hoeft geen rekening te houden met onvoorziene naheffingen of budgettaire aanpassingen. U kunt vertrouwen op een heldere en eerlijke samenwerking.

Wij hebben goed opgeleid en professioneel personeel in dienst. Door het volgen van cursussen blijven onze bouwkundigen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. We stellen ook strenge eisen aan de werkzaamheden die worden uitgevoerd door onze netwerkpartners en onderaannemers. Of het nu gaat om elektriciens,loodgieters, stukadoors, tegelzetters of schilders: wij houden scherp toezicht op de geleverde kwaliteit. We werken alleen samen met bedrijven waarvan wij zeker weten dat ze voldoen aan onze kwaliteitsstandaard.

AM Bouw Margraten

Aan de Fremme 22 
6269 BE Margraten


Postbus 31

6269 ZG Margraten

Contactgegevens

 043 - 458 14 49

 info@ambouwmargraten.nl

Aannemersbedrijf AM Bouw is uw aannemer voor bouwprojecten in Margraten.